Oriunde te-ai afla!

Rezerva serviciul dorit si venim la tine.

Noua ta aplicatie web, disponibila pe homeservices.ro, creata pentru a-ti optimiza timpul, costurile si pentru a te ajuta sa iti programezi interventia rapid, oriunde, oricand, direct de pe dispozitivul tau.

Optimizeaza-ti timpul – schimbarea anvelopelor in general presupune o documentare costisitoare de timp imbinata cu lipsa de informatii din online ale prestatorilor; dar nu presupune doar asta – presupune o contactare telefonica in prealabil, deplasarea la sediu, asteptarea, oscilatiile de pret – toate acestea fiind un factor consumator de energie si bani pentru tine.

VBD Home Services iti optimizeaza acest proces, nu doar ca iti alegi ziua si ora la care doresti sa realizezi schimbul anvelopelor, dar vei stii si costul serviciilor inainte sa inregistrezi programarea. – optimizeaza-ti timpul, optimizeaza-ti costurile.

Totul este “contactless” – avand in vedere perioada in care ne aflam, incurajam interactiunea limitata si evitarea platilor cash. Astfel aplicatia a fost gandita nu doar sa iti afli costurile inaintea interventiei, ci sa si platesti online. – plata online, direct cu cardul securizata si asigurata de Netopia payments.

Extra servicii – servicii de care ai nevoie – manipularea rotilor? Prezoane? Saci pentru a depozita rotile? Sau ai o pana la una dintre anvelopele care urmeaza a fi schimbate? Poti adauga toate aceste extra servicii la rezervarea ta.

30 de secunde. Comanda rapida – interventie rapida – totul se intampla in doar 5 pasi:

  • alegi data si ora;
  • orasul tau;
  • serviciul dorit;
  • completezi datele si locatia la care se va face interventia
  • platesti rapid;

Confirmarea o primesti prin email – contul se creaza automat, iar servicul va fi realizat la ora si locatia specificata in rezervare.

Depanarea pe timp de noapterapida si de incredere – serviciul pe timp de noapte creat in sprijinul celor care vor face pana la anvelope, pe timp de noapte, oriunde. Locatia ta va fi preluata automat, vei primi informatii legate de distanta si pretul final, inainte de a rezerva serviciul. Deplasarea si interventia se va realiza rapid, oriunde te-ai afla.

Programarea se realizeaza tot in 30 de secunde, in doar 3 pasi, direct din aplicatie, dupa ce selectezi data, locatia ta va fi preluata automat, iar la plata si confirmarea comenzii vei fi contactat telefonic, in cel mai scurt timp, de personalul nostru pentru a confirma deplasarea catre tine.

 

Rapid. Oriunde. Oricand

Rezerva acum